03.01.2013 951

OKULUMUZUN TARİHÇESİ:

Okulumuzun eski binasının 1983 yılında yapımı başlamış olup, 1990 yılında Kuran Kursu olarak faaliyete başlamış ve 2000 yılına kadar yatılı olarak Kur'an kursu olarak devam etmiştir.

1999-2000 eğitim öğretim yılında bina, Sakarlı Beldesinde ikinci bir ilköğretim okulu ihtiyacından dolayı okula dönüştürülmüş ve ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime başlanmıştır. Okulun adı 'Sakarlı Güzelyalı İlköğretim Okulu' olarak resmi kayıtlara geçmiştir.

2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında yılında ise, okulumuz Kozluk mahallesindeki yeni binasına taşınarak yeni adı'' KOZLUK 15 TEMMUZ İLKOKULU'' olarak eğitim-öğretime devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde 2 tane anasınıfı ve 1.2.3. ve 4. Sınıflardan oluşan toplam 12 şube bulunmaktadır.  Ayrıca kütüphane, Görsel sanatlar atölyesi , spor salonu ve konferans salonu vardır.

Okulumuz taşıma merkezi olup toplam 150 öğrenci, 12 araçla 5 merkezden taşınmaktadır. Okulumuzdaki toplam öğrenci sayısı 230 civarındadır.